O nama

O NAMA  

 

Kompanija Glecher.021  je holding  osnovan  1995. godine u Rusiji. Od 2000. godine naše poslovanje selimo u Srbiju, gde su otvorena dva nova proizvodna pogona od kojih se jedan bavi proizvodnjom plišanih igračaka, a drugi proizvodnjom drvenih igračaka i sitnog dečijeg nameštaja, pod nazivom „Russ toys“.

Uz pomoć eminentnih stručnjaka i pedagoga pažljivo biramo i stvaramo kvalitetan i širok asortiman kako bi naše igračke kroz igru i zabavu pomogle motoričkom razvoju dece i njihovoj edukaciji, kao i razvoju mašte i kreativnosti.

U svom asortimanu imamo preko 100 artikala koji mogu zadovoljiti potrebe kako najmlađih, tako i onih malo starijih mališana. Tu se nalazi veliki izbor drvenih i plišanih igračaka, društvenih igara i još mnogo toga. Pored igračaka u ponudi imamo širok izbor kućnog asortimana, plišanih fotelja različitih oblika, njihalica, drvenih stolica, vreća za sedenje (popularnih Lejzi begova)… Takođe se bavimo izradom maskota i brendiranih igračaka po narudžbini.

Ono što nas definitivno izdvaja i predstavlja konkurentsku prednost jeste predanost naših zaposlenih, iskustvo i moderna tehnologija, što nam omogućava da stvaramo proizvode vrhunskog kvaliteta. Igračke su napravljene od  zdravstveno ispravnih materijala u skladu sa evropskim standardima i sve imaju  CE oznaku.

Stalnim praćenjem dešavanja u svetu igračaka, trudimo se da i naša ponuda bude adekvatno prilagođena mališanima i njihovim potrebama.Težimo konstantnom napretku i poboljšanju kvaliteta naših proizvoda. Igračke koje pravimo su uzbudljive, stimulišuće, sigurne i zabavne.

 

Misija

Naša misija je da stvorimo i razvijemo vrhunski kvalitet naših proizvoda i našeg brenda, napredujući i funkcionišući kao tim sa našim kupcima.

Da bi naša misija bila uspešna, postoje određena načela kojih se pridržavamo:

-Kreativnost i inovativnost

-Vrhunski kvalitet proizvoda kroz stalno unapređivanje i primenu sistema kvaliteta po evropskim standardima

-Stvaranje i nadograđivanje brenda

 

Vizija

Kao viziju za budućnost, odredili smo ostvarenje svih elemenata naše misije kao i pozicioniranje naše kompanije kao apsolutnog lidera iz oblasti proizvodnje igračaka u regionu.

 

Igračke su dečije reči i igra je njihov jezik

Zašto izabrati nas?

Free Shipping

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

100% money back guarantee.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

Online Support 24/7

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.